Tisdag

FYYY VILKET VÄDER!!! shit vad det åskar och regnar ute. Men det är ganska mysigt ändå på något sett! =)

Idag har det jobbats till en början och nu äter jag bubbens goda makaroner och krov, hans specialare!
I morgon efter jobbet ska jag med brudarna från jobbet till våningen! ska bli riktigt roligt, hade glömt bort att vi skulle dit så det blev en rolig översakning idag! Gratis käk och ett härligt sällskap, underbart!


Förra månaden när vi var på våningen med jobbet. Då var det white party!


Budskapsarmband

Detta fina budskapsarmbandet skulle jag vilja ha, så enkelt och snyggt!
Synd att det kostar 399:-, lite för dyrt för min månads budget tyvärr!
Finns att köpa på shop.creativelounge.se





Foo fighters


Snart är vi där babe, nu är det inte länge kvar!

Tack så mycket tessan för hjälpen idag, det var guldvärt! det tog oss ungefär tre timmar att måla hela taket inkl. kaffe rast, detta gjorde vi mkt bra! klapp på axeln!

Gud vad svårt det är att hitta möbler, jag vet precis vad vi ska ha men att hitta dom är en annan femma!! var bort på schedins möbler och kikade omkring men hittade inget, dom har mkt fint men inget som vi ville ha =( fick med oss en massa kataloger därifrån som vi ska kika igenom. Får se om vi hittar något där istället!

Nu ska det laddas med foo fighters!



Jag ska måla hela världen lilla mamma!

Idag kommer kommer tessan hit och ska hjälpa mig att måla, helt frivilligt! vem skulle vilja ställa upp och måla tak helt frivilligt!? Tessan du är en liten guldklimp du =)

Senare när Nicklas slutar ska vi äntligen ta fingrarna ur röven och åka till schedins möbler, vet inte hur länge vi har sagt det nu, men det har kommit annat i vägen hela tiden, men nu jäklar ska vi dit!

juste ja, måste ju lägga upp vad jag fick av mamma sen våran birsta dag tillsammans, men det gör jag senare, måste ju knäppa kort på allt också!
Men jag fick bland annat denna =)



Älskar denna parfym!


TYRKISK PEBER GLASSEN

SOM JAG VÄNTAT!!!



Äntligen har denna glass kommit till hemglassbilen! Ska köpa den nästa gång glassbilen kommer om den inte hinner komma till någon butik innan, sprang in förut på statoil i stan för att kika men den fanns inte där =(
Så glassbilen -here i come!

Grattis världens bästa mamma på morsdagen!

Grattis mamma och mormor på morsdagen! vi ses senare ikväll =)

Kvällen igår blev lugn och sansad med älsklingen! Vi åkte in till hemmakväll och hyrde tre filmer och en massa gotta.
Filmerna blev Machete, little fockers och monsters. hahaha Machete var så dåligt bra så att jag lätt skulle kunna se den igen, Little fockers var riktigt roligt den också men när vi skulle se Monsters så kom nicklas på att han redan sett den!!! Typiskt, jag som hade laddat inför den mentalt!

Nu ska jag byta ut mitt te till kaffe!

Tessan!!

ÄNTLIGEN är du hemma, som jag längtat!

Igår kväll så skulle vi samla tessans närmaste vänner och planera hennes hemkomst, men det flickorna inte visste var att tessan redan kommit hem och översaskade dom en och en =D var så roligt att se deras miner =P
Tack så mkt för igår brudar, hade så jäkla roligt!

Nu blir det bakismat med min babe!

Nu är det fredags myyyys!

Tjohoo!

Nu har det jobbats klart för denna vecka och helgen är jag leedig =)
Idag så ska jag möta upp mammsen och fara på en birsta och shopping dag ch senare ikväll blir det en dejt med lite brudar hemma hos stina för att planera Tessans hemkomst! först blir det någon fin drink hos stina sedan tänkte vi gå ner och sätta oss och ta en öl =)

Ha en mysig fredag!

PS, Nu är det 49:- kroners rea på Gina tricot så kom in och fynda!!!





Tisdag

Shit vad jag är trött idag! igår hade vi inventering på jobbet där allt ska inventeras. Vi började klockan sju på morgonen och slutade klockan fem, men vi var inte klar, så jessica fick börja klockan sju idag igen och fortsätta. Du är bäst jessica, hoppas det gått bra idag!

Helgen har bestått av en massa jobb men det blev en liten utgång i lördags ändå! Vi började hos andreas och nina i deras fina lägenhet och åkte senare till avenyn där vi tittade på stefan när han lirade, hade en riktigt roligt kväll!
Annars har nicklas och jag pysslat på en massa här hemma, nu är vardagsrummet snart färdigt tapetserat och verandan är snart färdigmålad också! =)
Ska bli så roligt att få handla in en massa ny inredning!

Nu har helgen precis passerat och jag har redan planerat upp nästa!? hur gick detta till? =P
NU NI, ska jag mååålaaa takeeet på veraaandaaan!

Ha en bra dag!

Tandläkaren!

ÄNTLIGEN är visdomstanden borta, och fort gick det! 10-15 min så var det klart och jag kände inte ett dugg. Men det börjar värka nu när bedövningen börjar släppa, men det är så sköönt att tanden och trycket äntligen är borta! 

Igår skulle jag varit med brudarna från jobbet på vårruset men jag kände mig fortfarande hängig med förkylning i kroppen, men det är min vanliga tur det! jag tror jag ska sluta se fram emot saker, så kanske jag inte blir sjuk!?

Nu ska jag vila lite och sedan blir det till att måla =)

ha en bra dag!


God morgon!

Idag börjar jag inte jobba förns klockan fyra, så jag funderar om jag ska börja måla våran inglasade veranda? Känner mig fortfarande lite hängig idag men jag pallar inte att ligga hemma och inte göra ett jäkla dugg! Så någon nytta innan jobbet ska jag nog hinna med!

Åh huur sugen blir man inte när man får glassbilens reklamblad med alla goa glassar på? Jag sitter hel spänd och väntar på turkiskpeppar glassen som kommer nu den 25/5 =D
Kollade till och med upp när glassbilen är i vårat område och den är här på torsdag klockan 17.29-17.59! då blir det glass! vi ska köpa den lilla mix påsen =D

haha märks det att jag inte hade så mkt för mig i går?! =D


bjuder på några bilder på mig och lillemans soff häng igår..... så här såg våran dag ut i bilder!








Ta aldrig någon förgivet!

Det finns dom som ger energi och dom som tar all energi ifrån dig! Dom som bara tänker på sig själva och vill mätta sitt eget ego tills dom känner sig nöjd. Kommer och går som dom vill och skiter fullständigt i dig och ditt välmående, men kommer krypande när dom känner sig svag och liten och suger ut all energi igen tills dom blir mätta och belåtna! Sånna personer är svaga människor och kommer att bli ensamma en vacker dag! Dom kanske märker hur vänner och bekanta börjar ta avstånd och inte hör av sig. Den egna medicinen kommer krypande tillbaka tills dom står där helt ensamma!

Ta vara på dina nära och kära och känn hur äkta kärlek och vänskap känns! Det är en himmelsk känsla!


God dagens!

I morse kring nio ringde babe och ville bjuda på frukostbuffe på mias kondis, tror ni jag blev glad eller =D
Det bästa jag vet är frukost och specielt i MÄNGDER och olika sorter =) ..... men nu är jag MÄTT!

Sedan hade jag inget för mig, så jag följde med honom när han skulle köra lite lastbil ut till skatan och lasta en massa jord! ganska roligt att åka lastbil, man sitter så högt upp och är kung över hela vägen, hahah =P

Jag börjar inte förns fyra idag, så jag ska göra mig i ordning och åka till mysan en sväng innan jobbet.
Ha en sköön dag i solen =)




Långkjol och tröja från Gina Tricot blir det idag till jobbet!

Bloggande = Noll

Förlååååt! jag har inte bloggade på väldigt länge, glömde bort för ett tag att jag hade en blogg =/
Har haft en massa saker att göra.

Men Nicklas och jag håller på att renovera för fullt, nu har vi börjat med den andra delen av vardagsrummet.
Vi bestämmde oss för att göra klart vardagsrummet och sedan påbörja yttre delen av huset. Nu när det börjar bli varmare ute och fin väder så vill man inte vara inne och renover, då vill vi vara ute =)

Nicklas fyller år i morgon så då ska vi ut och fira honom, men innan det så ska jag på white party med jobbet på våningen, det är för alla som jobbar i birsta city huset, det ska bli rikigt roligt! För mig så kommer klädseln att bli en vit spetskavaj, vit top till ett par högmidjade short som är svart och tights såklart =)

Idag är jag ledig men har en massa som ska pysslas med här hemma, sedan ska jag också åka till mamma och pappa till huset och hämta lite saker också. Men nu ska jag ta och börja dagen med en kopp kaffe!


Bjuder på en bild på Lilleman! han sover ofta med munnen öppen och tungan ute =D Här är han lite nyvaken men han är så sööt =)


RSS 2.0