Till sara

Klockan är ifrån ur och penn, och kostade 298:-  om man vill försäkra den så får man lägga på 70kr =)

Vitt till Sommarn

Jag har letat efter en klocka länge nu, en som inte är för dyr osv, men nu har jag äntligen köpt en klocka!
Det blev en vit enkel klocka med lite grönt i =)

haha titta lilleman i andra bilden, han ville också vara med =D

Mot jobbet
Idag blir det väldigt enkelt till jobbet. Svarta jeans och en vit tröja allt kommer ifrån Gina Tricot såklart!

Vårdcentralen

Vad finns det att säga om vårdcentralen igentligen, förutom att det är sura, bittra, lata, otrevliga, dementa personer som jobbar där (inte alla, men dom flesta). Jag är så jävla förbannad så jag orkar inte lägga ner energi på att gotta den där otrevliga kärringen! EN HEL VECKA på att få komma dit på ett jävla läkarbesök (eftersom jag kan gå och det inte är akut) som säkert tar 10min och inte är speciellt givande, bara för att få en remiss (vad det nu faan heter?) så dom kan skicka mig vidare sen till en jävla runtken eller nått. NI SUUGER!

Me and my evil twin

Kick Ass

Grymt bra film!! Den måste ni se!


Rullar som en oval chokladboll

Faan vad man har ätit och fikat heeela helgen! Nicklas fyllde år i fredags, då blev det fika flera gånger eftersom folket kom i omgångar. Idag fyllde Nicklas farmor år, då blev det också fika.
Och nu är vi hos mamma och pappa som har besök av farmor och farfar, det är så roligt att få träffa dom igen, har inte setts på 3år kanske? Näe nu ska jag gå och vara lite social =)

Fridolini

Här är lite bilder från idag när jag var och hälsade på frida! Det bjöds på kaffe och bulla ute i solen!
Tim (fridas lille bror) kom upp och hälsade på en sväng också!
Sista bilden är på fridas fiina planterade blomkruka (den största krukan) som hon planterat heelt själv! den var väldigt fin frida!
Tårtor i mängder

Jag har tårt ångest!! Nicklas fyller år i morgon och jag kan inte bestämma mig för vilken tårta jag ska baka.
Igentligen så vill nicklas bara ha en köpt prinsess tårta (hans favorit) men jag tycker att det inte är en födelsedag utan hemma gjord tårta!
Funderar på att antingen göra en bläbärsmarängtårta, chokladtårta eller en vanlig tratitionell tårta!
Tror jag kör på den vanliga traditionella!

Enkel att göra och så jävla godPantburk

Började dagen tidigt idag hos mamsen, var där redan vid halv åtta! sprang gjorde jag på morgonen också, guud vilket fint väder det var i morse, riktigt varmt!
Hjäpte mamma och panta en jävla massa pant burkar på ica, vi hade två STORA svart säckar med pantburkar, snacka om vad folkt tittade lite konstigt när vi skulle panta..... hehe

Sedan drog emelie och jag till birsta och sedan staden för att hitta någon present till Nicklas. Emelie hittade en massa och jag hittade ingenting jag riktigt fastnade för!
Nicklas önskar sig långärmade tröjor, men det finns inga snygga!! hittade en massa snygga skjortor och t-shirt på carlings men shiit vad det är DYRT! 599 för en jävla skorta!!

Näe nu är snart Bubben hemma, ska ut och springa IGEN, nu jävlar är det fart på fläsket!


Hurt bulle

Igår kväll var nicklas och jag jävligt hurtiga och tog på oss spring kläderna och sprang upp för södra berget och heelvete vad det var jobbigt!!
Det känns idag iallfall att vi tränade som några jävla idioter! innan måste jag bara tillägga att vi hade varit på biteline med stefan, elli och miriam och ätit taco bufé som avslutades med glass buffé!
Man kan ju säga att den glassen ville några gånger komma upp och hälsa på igen :P

Näe nu är jag aas trött, har jobbat 9-19.20 med en jävla träningsvärk så nu ska jag sova!

Poss Poss

RSS 2.0