Onsdag

Tjoho!

Idag var det jobb från tolv till stängning, på min lunch kom frida och vi gick till waynes på en mys fika! muffins med kaffe, riktigt mumsigt". nu sitter jag hos mams och paps och har äntligen packat klart allting till vemdals resan i morgon, kommer att bli så jäkla roligt. Vi är 20st som ska till vemdalen från torsdag till söndag och två stora stugor har vi med bastu, wihoo! frida och jag kom överäns om att de första vi ska göra är att ta en öl och basta, det är riktig semester =).

Min mamma är så gullig, hon kommer att ta hand om våran lilla snipis "våran katt" medans vi är borta =) dom kommer att ha så mysigt!

Näe nu ska jag ta och äta lite av min mamas goda lasagne =)

See ya!

Tisdag

God morgon!

har nyss vaknat av att min katt la sig på mitt huvud, hon är såå morgon mysig, riktig go katta! har nyss fikat flingor med mjölk och ska senare gör ordning mig till jobbet. Börjar inte förns kl 13.00 idag, skönt med lite sovmorgon ibland.

Igår mötte jag upp sandra efter jobbet på simhallen i stan, så simmade vi en halv timme ungefär sedan blev det basta och äta go apelsin. Efter simmningen åkte vi till birsta och kikade omkring, sedan så fikade vi på waynes där jag gottade i mog otroligt mycket. mums =)
Näe, nu ska jag ta och göra ett ryck innan jag somna i soffan!

Söndag


Tjoho!

haha trodde aldrig jag skulle skaffa blogg, men se som tusan, jag gorde det ändå!
Jaa, vad ska man skriva, det var alla hjärtans dag igår <3  Jag, nicklas, pappa och thomas åkte och käka 3-rätters på tusen och en natt. Mamma skulle först komma med, men hon blev sjuk och då hoppade thomas in för henne =) riktigt mysigt hade vi.  Vi åt som små grisar, eller små och små... hehe

Sedan åkte nicklas och jag hem med en stor påse godis ifrån hemmakväll och bara myste =)

Idag är jag ledig så det blir bara att ta det lungt och städa här hemma tror jag, men senare ikväll då nicklas kommer hem ifrån sin skoter körning så ska vi hem till min mams och paps och mysa och sedan blir det en jogging runda på essvik!

RSS 2.0