En samlad helg

Tja!

har jobbat idag, kom hem vid halv åtta och då hade sötnos städat hela lägenheten (nästan)! Faan va sköönt det är att komma hem till en fräsh och städad lägenhet! Du är ju bara för GO! Om du gör så lite oftare så kanske du blir Godast! =P hehe

Igår kväll efter jobbet så träffade jag upp familjen och pappa bjöd alla på mat på Resturang Viktoria i stan! Guud vad gott det var! jag åt någonting på planka? haha (kött, grönsaker, mos och sås som serveras på en planka). Tummen upp från mig!
Sen efter de åkte nicklas och jag hem och matade katterna och sedan åkte vi ut till mamma och pappa för att kika på deras pool! (den var kanon fin mamma).
Sedan blev vi lite rastlösa så jag, nicklas och andreas tog båten och fiskade! Jag fick en massa fisk! Det är så jäkla roligt och underbart lättsamt att fiska! Me like!

I Lördags efter jobbet plockade frida upp mig och vi träffade upp grabbarna på juniskärskafé, blev käk och sedan kubb spel!
Sedan åkte vi hem och träffades sedan igen hos lina och micke där de var de gamla gänget som umgicks och drack go dricka ute på lina och mickes altan! De var en go kväll som avslutade i linas pappas as-snygga lägenhet nere i stan! SHIIT VILKEN LÄGENHET! Trodde det inte fanns sånna i Sundsvall! Och jag som inte tog några bilder, så tyvärr så får ni inte se, men! jag kan bjuda på lite andra bilder sedan helgen istället! Jag har också fått bilderna från midsommar och midsommar dagen nu, som jag ska lägga ut inom kort!

HELVETE! VAD SEGT DE GÅR! Näe nu får ni bilderna i morgon istället! Orkar inte!!!!



Hemma hos Frida och Krille


Nu har jag precis kommit hem från jobbet! fick sluta tidigt idag!
NU ska jag göra mig i ordning och fara ut till juniskärskafé och käka med frida, krille och nicklas! Underbart!
Bjuder på lite bilder sedan gårdagen hos frida och krille! De var Chill kväll på taket!






Roofers

Nu sitter vi och chillar på fridas och krilles tak!
Öl, vin, mat och en jäkla massa skit snack!
Underbart!




Fler bilder kommer inom kort!

It´s a wonderful day

ååh nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och solar!
Jäklar, vad varmt de är! De är ju underbart ute!  =)

Emelie kom upp för en stund sedan och gjorde mig sällskap! vi passade på att klippa hennes toppar när hon ändå var här!
Vi planerade in också en kväll nästa vecka då vi ska ut och käka å ta några öl med flickorna! Blir roligt de fisen!

Näe nu ska jag ut och forstätta steka på brännan! =D

Byee byeee

GRATTIS EMELIE

GRATTIS EMELIE PÅ 19 ÅRS DAGEN!
hoppas du får en bra kväll med en massa öl och härligt sällskap! =)


Looser frida! haha där ser du, det är mycket svårare än vad man kunde tro! =P
Men jag ska kämpa! så ska jag ha en fet mjuklass av dig när jag är klar!! de vill säga på tisdag nästa vecka =D (förbered dig) mohah!

Idag har jag jobbat (stängning som vanligt) men de gick bra!
Ska jobba heela veckan igentligen mån-sön men jag kände idag att jag ville ha en ledig dag denna vecka, så jag tog ledigt i morgon! ska bli så skööönt!
Ska nog åka ut till mina föräldrar i morgon och umgås lite med födelsedags barnet emelie som fyller 19år idag!
Blir nog sola och en massa slöande!

/ Cattis


Soppa!

Vill börja med att säga grattis till min kusin sandra, som fått en liten flicka inatt =)

Idag har jag jobbat till stägning igen! har varit mycket att göra idag, men de gick fin fint!
Kollade in frida idag på apoteket (hon jobbar där), hon kör också soppan i en vecka (hejja hejja), men hon hoppade över att tillsätta själva kryddorna, och hon tyckte de inte smakade någonting, haha konstigt bruden!

Fick nyss sms från frida, haha när man talar om trollen!
jag säger bara, frida..... Fuskis! =P

annars sitter jag hemma och degar och kikar på family guy!
kankse ska köra på lite brun utan sol ikväll? hm =/
äh får se om jag orkar senare, är helt slut!

hare bra
byee byee

Midsommar helgen + lite mer

Nu var det länge sen igen!
Faan, jag som har så mycket att berätta men ingen ork! aja, en liten samman fattning kan ni iallfall få!

Midsommaren började hemma hos mams och paps ute i nyhamn, där ljustorps borna kom och stannade över helgen och firade midsommar med oss! De var Anki, lars, mia, emil, maria, peter, maria och björn och deras små pojkar axel och elias! Och min familj + respektive! Vi hade jätte roligt, ska lägga ut bilder någon dag framöver då jag hittar rätt sladd till datorn så jag får över alla bilderna.
Senare vid sex-tiden så gick vi ner på klamenborg där vi grillade, fiskade och spelade härlig musik av (my babe) Nicklas!
Efter de begav Nicklas, thomas och jag på cyklar och andreas på rollerblades vidare till svartvik där bröderna ersson bjöd på stor partay! (kommer bilder där ifrån också).

Dagen efter midsommar så blev det först juniskärs café på dagen, där vi käkade och drack öl. Jag käkade bakpotatis med juniskärs röra! Gott gott!" Jag sov lite länge den morgonen (kan de bero på kvällen innan, hm) så jag han inte med de unga folket, så jag åkte dit med den äldre generationen istället, men de gick ju lika bra de! =D
På kvällen så drog det först vidare hem till mig och nicklas där vi hade förfest och sedan bar det av till oléarys.
Åh! jag drack en så jävla god dring på oléarys, blev tipsad av nina! Den heter Strawberry Decory (vet ej hur de stavas), fasen vad god den var! det är en massa färska jordgubbar i den! ni måste prova den då ni är på krogen. Sommarens drink enligt mig!
Sedan blev det hemgång efter turen till mcdonalds! vi var nog hemma vid halv fyra =D

Söndagen blev bara en mysdag! med hemtmat, hyr film och en massa godis!

Idag började jag dagen med att åka å jobba redan vid sju! En massa saker som skulle göras innan Gina Tricots Rea var helt klar, som startade idag föresten! Kom och kika i IN-Gallerian i stan, mycket fina saker som är med! =)
Åkte hem igen vid tio och åkte tillbaka vid kl ett och jobbade fram till kvart över sju!
Nicklas kom och hämtade mig och då åkte vi ut till mamma och snikade lite käk, hehe gott gott! Efter käket åkte vi till affären där jag handlade in en massa saker till min soppa som jag nu ska käka i en vecka! Det är en slags detox soppa som rensar kroppen och förbränner kalorier i en högre takt!
Frida! du kommer inte att klå mig, jag är peppad till hundra!!! nu jävlar!

Så nu har jag gjort klart soppan och den blev suuper god! "jamijami". Haha, jag kommer nog inte att säga så efter en vecka!

Näe nu ska jag kika på tv med sötnosarna mina! Bilder kommer inom kort.

Bye byee




Money for nothing!

Blev ingen vinst idag, attans! var så jävla nära.
Jag var på bilbingo alldeles nyss med mamsen men det blev ingen vinst för någon av oss =( Men vi hade de mysigt endå! med kaffe och goda mackor =) mums!

Jobbat idag har jag också gjort mellan 11-16, det var en väldigt skön tid att jobba, dagen gick väldigt fort!
När jag kom hem så käkade jag och sedan fick jag ett städ ryck och började städa, damsuga, diska och damma i HELA lägenheten! ¤Klapp på axeln till mig själv ¤. Fattar inte vad som flög i mig! Men det känns jäkligt bra nu iallfall när allt är klart!

I morgon jobbar jag också fast en jobbigare tid, 11-19.15. De känns inte roligt! Men sen på kvällen så ska Frida, Crille, Nicklas och jag åka ut till juiskärs café och käka och dricka något gott! Fiska ska vi också göra, fasen vad länge sedan de var, de ska bli roligt!

När det gäller bilder så ska jag skärpa mig, jag lovar! Det är mycket roligare att läsa en blogg som har mycket bilder tycker jag, så jag ska fixa detta!

Nu ska jag packa inför midsommar så allt är klart tills i morgon!

Ha en bra kväll
Byee byee

Ge mig energii!!

Ush vad jag är trött, känner mig helt sluut i kroppen!
har jobbat idag mellan 11-19.15, de har varit en seg dag idag, jag har inte riktigt varit på humör! har haft ont i huvudet, tränings värk i kroppen och allmänt slöö!
när jag slutade kom sötnos och hämtade mig och när vi kom hem så hade han lagat makaroner och stekt falukorv (ovanligt) men de var jätte gott!
Efter maten så åkte jag till sandra en sväng och kikade läget där och drack lite kaffe! gott gott =)
och NEJ sandra, inga röda byxor! haha

Nu sitter jag bara och slöar vid datorn och kikar lite på gina tricot hemsida, och  lite på tv.n i bakgrunden som det family guy på! kuung program, så jävla roligt!

Näe nu ska jag ta och sätta mig med sötnos i soffan och titta på family guy tillsammans!

Bye byee

Godmorgon!

ååh vad skönt det är att sova! sitter hos mams och paps och myser med morgon kaffe, riktigt mysigt!
Idag är jag ledig från jobbet, så idag ska jag bara njuta av dagen och bara vara! ska käka här idag men innan maten så kankse det blir en spring tur!

sitter och kikar på en massa gamla bilder som jag hittat på mammas och pappas dator! bland annat när nicklas och jag varit i kreta och egypten, så härligt att bara blicka tillbaka!  kanske lägger upp bilder senare då jag kommit på den funktionen om hur man gör!? Då ska ni bland annat få se då vi är på super safari mitt ute i öknen och hälsar på beduinerna, rider kamel, kör fyrhjuling i öknen och ser på magdansöser, eld slukare och röker en jävla massa vattenpipa =D

se yaaa!

Grattis TONY!

ooh nu var det länge sedan! men här kommer det en snabb sammanfattning av går kvällen =) enjoy.


I går kväll blev det iallfall utgång! jobbade först till kl 5, sedan blev det grillning hos frida och crille, med en massa god mat, dryck och härligt sällskap! haha din dröm frida om "over head speakers" ( haha jag kommer fortfarande ihår namnet =D) ifrån din sex dröm, som jag var med i men jag fick aldrig veta när, var och hur, men jag tror nog inte att jag vil veta efter de du berättade =/ hahaha!

iallfall efter efter det så åkte vi ut till Tony i forsa som fyllde 23 år GRATTIS  =) Där var det en jäkla massa folk och det blev en massa goa drinkar och en jävla massa dans =D. sedan vid tolv blev det vidare till krogen! vi skulle till oléarys men det blev först BK (jag tycker verkligen inte om bk), faan vad mycket folk det var ute på stan! BK var FULL SMOCKAD med folk, det som var fördelen med att börja på bk var att ölen var billig! Ja, sedan blev det iallfall oléarys där vi träffade en massa galet roligt folk =D. Sen slutade kvällen med att alla gick till max och käkade och sedan lämnade thomas, nicklas och jag gänget och gick hem i SPÖ regnet :D faan vad ont i fötterna jag hade på vägen hem, har aldrig längtat så efter sängen som jag gjorde då! men nicklas bar mig en bit så det underlättade i allfall ett tag =D
Näe nu orkar jag inte skriva mer!

bye byeee

RSS 2.0